tisdag 9 oktober 2012

Lång promenad och lite träning

Idag har jag varit hemma för att umgås lite med min dotter, Elvira och min fru. Började morgonen med att gå promenad med hunden och barnvagnen. Tror jag var ute nästan i 2 timmar. Eftersom Elvira sov mestadels av tiden så lyssnade jag på lite podcast. Just nu så lyssnar jag på This week in paleo.
Numera heter den podcasten/hemsidan dock Latest in paleo. Angelo som är värd letar fram intressanta artiklar och ljudklipp. Han utser också en paleoblogg i veckan som han tyvker man bör besöka. Gillar den riktigt mycket.

Lite senare på eftermiddagen så sov Elvira igen och jag var klar med de sysslor som jag ville ha gjort
Då hoppade jag in i garaget till mitt hemmagym.

Värmde upp med lite benböj med 20 kg sandsäck, kliv upp på pall samtidigt som jag gjorde bicepscurl. Jobbade sedan med lite uppvärmningsövningar i min slyngor (Junglegym).
Blev sedan 5 set pull-up (de sista 3 sista med 10 kg viktväst). Varvade det med Ringdips.
Sedan vaknade Elvira och träningen var över

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar