måndag 15 oktober 2012

Ny serie på bloggen och gårdagens träning

Inom en snar framtid så kommer jag att starta en ny serie här på bloggen.
Den kommer att heta veckans övning och jag planerar att publicera en övning varje Onsdag
Jag kommer då att ha filmat en övning och ge förslag på hur man utför den och vad man skall tänka på. Dessutom ger jag förslag till hur man kan modifiera övningen för att göra den enklare eller svårare.
Det kommer inte bli så mycket text utan jag förklarar det mesta i filmen.
Igår så åkte jag ner till jobbet och filmade de första övningarna. Har redan skrivitförslag till 50 olika övningar som jag tycker är bra. Mestadels kommer det vara övningar som inte kräver mer redskap än vad som finns i ett gym, men ibland kan jaganvända något specialredskap som slyngor, sandsäck eller gummiband.

Förutom att filma så hann jag köra ett kort pass själv också.
Började med
1000 m lugn rodd.
Körde sedan 2x15 (per arm) Kettlebellsnatch med 16 kg.

Tränade sedan teknik på min Jerk (stöt) med skivstång. Körde med 50-60 och 65 kg skivstång.
Körde också lite clean (frivändningar ner till benböj).

Avslutade med
Seasawpress som varvades med
Maghjulet på vinkelbänk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar