lördag 20 oktober 2012

17 varv och 22 burpees

Körde death by 10 m, dvs lägg till en 10 m vända per minut.
De första 9 minuterna så gick jag. Sedan började jag jogga och när jag kom till 17:e varvet brände det rätt bra i låren efter vändningarna och accelerationen. Trodde dock att jag skulle klara ett varv till (övervägde dock att sluta för att få en minut vila till burpees), men när minuten var slut hade jag 3 m kvar och jag missade den och hade ödslat med energi i onödan. Fick vila 1 min innan jag gav mig på burpees. Blev 22 st på en minut, vilket jag är nöjd med.
Detta gjorde att jag slutade på en 9:e plats (av 17)

Kollade lite på poängräkningen och tycker att de räknar lite konstigt på de föregående genarna (vilket nog mest var till min fördel). I vanliga fall brukar man ge samma poäng till de som har samma resultat, men sedan så hoppat man ner lika många placeringar som antal som har samma resultat. Dvs om 3 st kommer på 4:e plats så får de alla 4 poäng, men den som kommer på nästa resultat får då 7 poäng istället för 5 poäng (så har de gjort nu). När man kör samma poängräkning nu på löpningen så får alla som sprang 18 varv 1 poäng och alla vi som sprang 17 varv 2 poäng och de som sprang 16 varv 3 poäng. Känns lite lite med ett extrapoäng för en vända till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar