torsdag 18 oktober 2012

Hängig men ändå träning

Har känt mig lite hängig och lite skrovlig i halsen (började igår). Beror nog på att jag sov lite lite natten till igår. I och för sig mitt eget fel då jag gick och la mig sent.
Hur som helst så kändes det lite bättre idag (gick och la mig lite tidigare igår).
Men på min planerade träning så tog jag det rätt lugnt. Dock kan jag säga att jag mår mycket bättre nu än innan jag tränade.

Min träning idag.
Började med att leka lite med vår nya SkiErg. Finns lite andra saker man kan göra med den än att bara stå och "staka". Kommer nog en film på det temat inom en snar framtid.

På lördag är det ju crossfittävling och jag fick ju veta momenten igår.
Det jag framförallt behövde träna på var doubleunders med hopprepet, så det la jag en del tid på (varvade med de andra övningarna). Avslutade passet med att köra 2 min. Fick ihop 61 st, men där hoppas jag på lite mer flyt på lördag.

Jobbade också på teknik i mina marklyft (60 kg).
Körde ett set på 20 svingar med kettlebellen.
Körde också ett set med 20 handsläppsarmhävningar och testade lite teknik i burpee boxhopp

Kollade vad jag ligger på för vikter i benböjen. Körde som mest på 90 kg idag, så jag hoppas kunna klara i varje vall 95 kg på lördag.

När det gäller axelpressen så är det ingen ide att köra det innan lördag. Istället så jobbade jag några minuter med massagebollen på mina bröstmuskler och på skulderbladet. Tror att jag kommer få ut mer av det än att köra styrka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar