söndag 21 oktober 2012

Lyftarskor

Igår så var det ju klubbmästerskap i Crossfit. Då var de där från Nilas.se och sålde kläder och lyftarskor. Har funderat på att skaffa ett par lyftarskor och när de nu hade 25% rabatt på lyftarskor från bl.a. Do-win, så passade jag på att köpa ett par. Storlek 42 passade bäst på mig trots att jag brukar ha 43 för det mesta. De hade riktigt bra passform för mina fötter (jag har lite bredare fötter som passar bäst med Reebokskor. Fick ge 750 kr, vilket jag i och för sig såg ett erbjudande på i Lyftarshopen.se för samma pris. Men nu fick jag ju testa det paret som jag köpte.

Har inte bestämt mig för vad jag tycker om att använda lyftarskor. De är ju stabila och har en högre klack, men om du tränar för att fungera bättre i vardagen så kanske du förstör lite, då du antagligen inte har lyftarskor på dig i vardagen när du skall lyfta tungt. Men å andra sidan så kanske min rygg kommer i ett bättre läge i lyften och att jag kanske kan träna tyngre och få bättre muskeluppbyggnad. Jag kommer inte att använda dem på varenda träning utan se det mer som en variation. Om det sedan blir tävling där jag måste lyfta tungt så kommer jag nog använda dem.
Använder ni lyftarskor?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar