lördag 14 augusti 2010

Till Växjö

På väg till Växjö. Skall hålla ett box- och ett aerobicpass på Korpens konvent imorgon.

Skrev ju tidigare att jag hade problem med finallåtar. Laddade ner några från Fitmix, men de som jag lyssnade på verkade vara inte vara uppbyggda för koreografier på 4 varv (32 8:or) och några funkade inte när jag brände ner dem på skiva orkade inte ta tag idag så fixade jag några nya mixar med några andra låttar som jag laddat ner (mer om detta i ett seenare inlägg).
En mix med Mercy,Calfornia Girl och So What. Gjorde också en med Dolly Partons Working 9 to 5. Skall testa dessa när jag kommer till hotellet ikväll.

Såg tyvärr att jag glömde minneskortet till kameran i min andra dator som är hemma så det blir nog inte så mycket filmer eller bilder från helgen.

Sitter nu på en buss då det var något fel på järnvägen. Hoppas att jag hinner med min anslutning i Mjölby som går om ca 25 min

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar