tisdag 24 augusti 2010

Helgens träningskonvent i Linköping

I helgen så var jag ju instruktör på Korpens konvent i Linköping. Det var riktigt roligt.
Började med mitt Vattenpass. Var lite orolig då vattengymnastik inte är min specialitet. Om jag skall vara ärlig så har jag inte varit på så många vattengympapass överhuvudtaget, men det betyder ju inte att jag inte kan hitta på bra vattenövningar. Men vattengympan (lätt) var nog det jag fick höra mest positivt om och det kanske beror på att jag använt övningar och upplägg som inte är så vanliga. Kul var det att höra att de hade fått mycket inspiration efter passet. Kameran låg framme, men tror ni jag kom ihåg att använda den. Nix.

Efter lunchen så var det dax för Boxpasset. Allt tog lite längre tid än jag räknade med, så jag var tvungen att hoppa över en kombination (den gick ändå inte att göra i den smala salen), men ag förklarade hur den skulle gå till. Annars tror jag de flesta hade riktigt roligt och trötta såg de ut att vara. Några hade problem med att stödja på armarna och då är mitt pass inte så väl lämpat då jag försöker få in en hel del bålstabilitet genom att vara i armhävningsställning. Filmade bara en av uppvärmningsövningarna.


Sista passet för dagen var Core-mix passet, i vilket jag använde redskapen Reha-swing och Flow Tonic.
Märktes att folk var sega, men tror ändå att de flesta var nöjda med passet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar