måndag 16 augusti 2010

Mera från konventet i helgen

Jag gick ju runt och kikade lite när jag inte hade pass.

Fick lite inspiration genom att titta på Latinogympa.
Som sagt så verkade ett av dagens roligaste och bästa pass vara Zumba, men även Charlotte Althins step-pass verkade väldigt roligt.

Här en film med några av passen som var under dagenPassade också på att testa Les Mills Bodywive med Hanna Nyquist (heter något annat efternamn nu eftersom hon gifte sig i somras). Det var faktiskt riktigt bra pass som jag kan tänka mig passar alla. I en stor del så har man en liten boll som man pressar ihop, vilket ger en bra kontakt med coremuskulaturen. I några styrkedelar så använde man även gummiband. Hanna som ledde passet hade en bra utstrålning och hon hade glimten i ögat vilket jag gillade.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar