torsdag 5 augusti 2010

Hjälp

Skulle behöva hjälp! Jag skall hålla pass på några konvent snart och skulle behöva köra igenom passen för att kolla att allt fungerar. Vet att det är sent påkommet, men pga av det varierande vädret så bestämde jag det nu.
Tänkte att jag skulle köra igenom ett av mina boxpass idag.Tänkte mig att vi kör utanför ÖKK (mellan idrottshuset och Eyrabadet) vid 17.40. Vill man sedan testa crossfit så kör de ett pass 19.00
Imorgon, fredag, tänkte jag köra igenom ett annat boxpass och ett aerobicpass. Detta tänkte jag göra på Örebro Rehabcentrum. Box 16.30 och Aerobic 17.45. Hör gärna av er (här, mail mattias@xtraining.se eller sms 070-388 25 59) om ni kan vara med på något av dessa pass.

Tillägg:
Då inga verkar kunna imorgon så kör jag i varje fall boxpasset i helgen istället då några på crossfiten kunde under helgen. Hör av dig om du har möjlighet att köra box eller aerobic under helgen så kan vi nog passa in tiden så att det passar så nånga som möjligt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar