onsdag 25 augusti 2010

Läskigt att testa!

En härlig morgon! Det regnar, motvind och regnkläder som läcker in. Blev omcyklad av flera trots att jag har en ny cykel som jag köpte för att säljaren sa att den var lite bättre. Måste ju vara cykeln som det är fel på när man blir omåkt :)

Igår hade jag tänkt träna på jobbet, men hade en lätt huvudvärk. Testade ändå att köra bl.a. lite kettlebellsvingar, och benböj på ett benpå Bosun. Men efter ca 10-15 min gav jag upp. Känns som om det var länge sedan jag tränade nu, även om jag ledde tre pass på konventet i helgen. Men de pass som jag hade innebar inte att jag själv fick någon större träning (dock lite på Corepasset).

Igår hade jag cirkelstyrka på Njoy. Släpade dit kettlebells, bulgarian bag och rep (brandslang) för att göra passet lite roligare för deltagarna. Kändes lite snopet när bara kom två deltagare. Örebroarna verkar vara lite sega på att testa nya saker (passet startade förra terminen) märker jag både på Njoy och på jobbet. Det skall visst vara BodyPump så att man vet vad som händer varje gång. Skulle nog vilja påstå att mitt cirkelstyrkepass är bra mycket mer funktionellt än Bodypump, men det bryr sig inte Örebroarna om, för det är ju läskigt att göra något som man inte vet vad det är. 
Hur som helst så kämpade de två deltagarna som dök upp på jättebra. Kändes som om de blev riktigt trötta.

2 kommentarer:

  1. Segt att jobba i motvind. Jag hejar på dig i alla fall, funktionell träning vinner i längden :) All förändring tar tid...

    SvaraRadera
  2. Mm håller med Boel... förändringar tar tid att genomföra... skräp att du inte bor nära Umeå! Hade gärna gått på dina pass!

    SvaraRadera