fredag 13 augusti 2010

Finallåtar

Igår hann jag med en hel del. Jag jobbade, klippte mig, klippte gräsmattan, tränade crossfit och tränade på mitt aerobicspass. Dessutom gjorde jag en Aerobic och en Box-skiva (mer om detta i ett annat inlägg)
Gjorde även klart passbeskrivningarna inför nästa helgs konvent.

Det jag inte hann var att hitta en bra bra finallåt till aerobicspasset nu i helgen.
Tänkte faktiskt använda Oskar Lindros - Från och med du som en av mina finallåtar. I början gillade jag den inte så mycket, men ju mer jag lyssnat på den desto mer gillar jag den. Jag blir riktigt glad av den och det är viktigt. Tycker inte att det gör så mycket att det inte är en remixad låt med massor av effekter. Nu fick man trixa lite med koregrafin för att få det att stämma med de lugna partierna, men det känns riktigt bra.
Men hur som helst så skulle jag vilja ha en till finallåt. Har ett gäng som jag gjort, men jag börjar tröttna på dem. Vet att jag för länge sedan såg att man kunde ladda ner finallåtar från någon hemsida (och självklart betala för dem), men nu när jag surfar runt så hittar jag bara sidor där man kan ladda ner hela skivor och bland dem finns tyvärr inga av de finalskivor som jag vet finns. Någon som vet vilken sida det var som hade den tjänsten?

Någon som har ett förslag på en bra finallåt till ett aerobicpass? Den kan vara ny eller en gammal.
Om jag har låten så kan jag ju försöka göra en egen finallåt av den

2 kommentarer:

  1. Hittade sidan, men tyvärr så hade de inte så mycket nya mixar. De som de hade var på halvgamla (1-2 år gamla) låtar. Men jag laddade hem ett gäng. Tyvärr kan man bara bränna varje låt två gånger( har inte testat ännu)

    SvaraRadera
  2. http://www.fitmix.eu/site/ heter sidan

    SvaraRadera