onsdag 18 augusti 2010

Gårdagens crossfitpass

Igår körde vi ett riktigt jobbigt pass.

Så snabbt som möjligt 3 varv av dessa två övningar

30 st Thrustes (killar 30 kg och tjejer 20 kg)
30 st Hang power snatch (killar 30 kg och tjejer 20 kg)

Den första omgången kändes helt OK, men sedan var det värre.
Framförallt var det greppet som blev jobbigt i framförallt snatchen.
Min tid blev 18 min 18 s vilket inte låg i topp, men jag är nöjd eftersom jag var en av 4 som inte behövde skala ner (köra med lägre vikt). Krille som fyllde år igår (passet var gjort till hans ära) fick den grymt bra tiden 12 min 41 s.Som uppvärmning körde vi någon speciell crossfituppvärmning bestående av höftstretch, benböj, rygglyft, situps och armhävningar om jag kommer ihåg. Vi körde också Burgener uppvärmningen (första 3 delarna) som är en förbereldelse för snatchen (filmen). Ur skadesynpunkt så gilllar jag inte del två eftersom det finns risk för inklämning av supraspinatussenas.Efterpasset så körde vi L-hang (häng i ett räck och lyft benen, helt utsrtäckta, över 90 grader) så länge man kunde. Man skulle köra det 3 ggr, men jag hann bara köra 1 gång och höll då i 37 s (tror jag det var)

2 kommentarer:

  1. Thrusters är en av mina absoluta favoritövningar och varje gång jag kör den tycks jag ha glömt hur jobbig den är!

    SvaraRadera