fredag 20 augusti 2010

Fredagsnöje

Funderar på om man skulle göra detta varje fredag :)Idag nöjde jag mig dock med att träna lite mer vanliga övningar.
Dagens träning blev enhandskettlebellsvingar med 16 kg och utfallsteg mot BOSU som uppvärmning.
Andra övningar i dagens träning blev bicepscurl med hantlar 15 kg, 50 kettlebellsnatch med 24 kg, armhävningar med händer på boll och fötter på bänk, armhävningar på händer och enarms bröstpress liggande med rygg på boll.
Avslutade med att ro så långt jag kunde i 1 minut för att se om jag kom över 300 m. Slutade faktiskt ro några sekunder före och kom ändå till 311 m. Anledningen till detta är att jag i framtiden tänkte testa ett träningspass som låter grymt jobbigt, nämligen Hades-rodden som jag läste om på bloggen Funkar Crossfit?
Går ut på att man ror i 1 min (eller 300 m om det går snabbare än 1 minut) och sedan vilar i 1 minut. Detta upprepar man 10 ggr. Kruxet är att för varje 5 m som man är från 300 m så tjänar man ihop till en Burpee. Dessa gör man direkt efter passet. Men idag var det alldeles för dålig luft inne i gymmet för att jag skulle köra ett sådant mördarpass

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar