lördag 7 augusti 2010

Perelli satsar på proteinpulver till tjejer

I Aftonbladet så skriver de om att Charlotte Perrelli skapar kosttillskott inriktat på tjejer.(bild från aftonbladet).
Stephan Rössner tycker att hon lurar av unga tjejer pengar.

Min tanke om det är:
Proteinpulver kommer alltid att säljas så varför inte göra en produkt som tilltalar kvinnor.

Jag har läst att om du direkt efter ett styrketräningspass får i dig protein så får du en större muskelökning än om du väntar några timmar. Då tycker jag att proteinpulver är kanon eftersom det är så enkelt att få i sig snabbt, men man kan ju också göra en macka med bra pålägg eller ta med sig ägg, men då skall man ju helst kunna hålla det kallt. Dessutom använder jag det som smaksättare till min frukost youghurt (slipper köpa den sockrade vaniljyoughurten) och får då i mig mer protein i frukosten.
Det är också ett enkelt sätt att få i sig mellanmål (gärna med någon frukt så att man även får i sig lite kolhydrater)

Vad tycker du om proteinpulver?

3 kommentarer:

 1. Har använt proteinpulver den senaste månaden o är mkt nöjd. Håller mig mätt, det är enkelt o ser resultat på kroppen fort. Har dessutom förmånen att kunna köpa in det sååå mkt billigare genom min syster =)

  SvaraRadera
 2. Jag tror att balanserad kost är alltid a och o. Men visst tror jag att proteinpulver kan ingå i kosten som ett komplement. Använder proteinpulver när jag har bråttom och behöver fylla på med energi, oftast som mellanmål.

  Och angående Perelli och artikeln som blir jag förbannad och har även jag bloggat om den. http://bondjantantranar.blogspot.com/2010/07/perrellis-nya-affarside-sagas-av.html

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Jag har använt proteinpulver i över 1,5 års tid. Dock inte just nu när jag är gravid.

  För mig är det självklart med kosttillskott eftersom jag arbetar på heltid som danslärare och även tränar hårt nere på gymmet bland hantlarna :-)

  SvaraRadera