måndag 30 augusti 2010

Snabbt pass

Idag blev det en snabb träning just nu (efter jobbet).
Hittade på den själv. Ni får gärna prova den (hela eller som jag gjorde halva)
Uppvärmning med rodd och burpees

Därefter 3 varv så snabbt som möjligt (hade tänkt 6 varv först, men eftersom jag såg att jag hade dåligt med tid så blev det bara 3 varv)
20 enbens burpees (5 per ben)
15 svingar med 24 kg Kettlebell
5 Handstand push-up

Enbens burpess är f-n så mycket jobbigare än vanliga burpees. Testa så får ni se. En liten fuskis är att placera det fria benet på andra benets häl (användes några få gånger i passet)
De två första övningarna var jobbigare för axlarna än jag räknat med så jag orkade inte hela HSPU,, utan de blev halva istället.

Min tid blev 8.57 min

Mina pass idag var välbesökta. Ca 15-20 deltagare per pass (max 22 st). Var kul att så många testade Core grund då det är ett nytt pass för terminen och så ligger det ett vanligt Corepass direkt efter. Får hoppas att många kommer tillbaka

1 kommentar:

  1. Alltid intressant att läsa vad du tycker som träning och anser vara aktuellt nu. Blir definitivt inspirerad av alla konvent som du är med på och de olika träningsmålen du sätter upp! Kul att du hittade min blogg med :-)

    SvaraRadera