söndag 8 augusti 2010

Roligt

Imorgon börjar jag jobba igen. I vanliga fall är måndagar den roligaste dagen eftersom jag då har 3 st pass på kvällen, men de har inte börjat ännu. Blir en lång dag eftersom jag börjar 09.00 och slutar 20.15. I och för sig jag själv som valt att göra så för att kunna sluta tidigt några andra dagar (trodde det skulle vara fint väder i augusti)

En sak som irriterar mig är att strömsladden till min dator har börjat glappa så helt plötsligt tar batteriet slut. Det är också lite irriterande att väggen som jag tog bort lite tapet på (den som verkade vara lös) och sedan spacklade visade sig få luftblåsor som inte gick tillbaka. Så nu måste jag ta bort all tapet och även det spackel som jag spacklade (dvs hela väggen). SUCK!!

Uppväger det med att kolla på något roligt. Gillar Magnus Betner även om han ibland är lite på gränsen på vad som är tillåtet att skämta om.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar