söndag 15 augusti 2010

Aerobicsen gick bra

Nu sitter jag på tåget på väg hem från Växjö.

Tycker att mitt aerobicpass gick bra, även om det droppade av lite folk. Det var nämligen näst sista passet på dagen och ventilationen i hallen var inte den bästa. Innan mitt pass hade de ett Zumbapass och då var de väldigt många i salen. Sussie Schwab gjorde verkligen succé med det passet och jag ångrar lite att jag inte var med, men jag tyckte det var viktigare att jag var pigg till mitt eget pass. Filmade lite med mobilen så att ni kan se hur roligt de hade (kommer i senare inlägg).

Tillbaka till mitt pass. Lite jobbigt var det att headsetet krånglade. Fick ett missljud då man pratade, så jag valde att köra utan headset. Hoppas att alla deltagare hörde mig när jag skrek, men jag tyckte det verkade bättre att de kanske inte hör allt än att man hela tiden irriteras av ett missljud.
Tappade bort mig lite en gång när jag frontade (står med ansiktet mot deltagarna), vilket gjorde att jag blev lite skraj för att göra det på alla ställen som jag tänkt. Vet i och för sig att många deltagare uppskattar att man står åt samma håll som dem då det är lättare att följa, men man får sämre kontakt med deltagarna även om man har en spegel. Det var väl det jag i efterskott var missnöjd med i hur jag framförde passet.
Jag använde 3 st finallåtar (Working 9 to 5, She Bangs och Från och med nu) och de fungerade bra, men det var först när jag tillslut kom på hur jag kunde öka volymen utan att få missljud som det blev riktigt bra tryck.
Kul att det var flera som kom fram och sa att passet var bra.
Det kommer lite filmer från konventet som jag filmade med mobilen när jag redigerat dem. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar