tisdag 3 augusti 2010

Hinderbana

Igår var vi i Karlsborg och hälsade på några vänner. Efter att ha besökt museet i Karlsborgs fästning, blivit bjudna på god laxlunch, lekt med radiostyrda helikoptrar och avnjutit en härlig båttur på eftermiddagen när solen kommit fram så talade de om att de har en hinderbana (försvarets, men alla får använda den) några hundra meter från huset så övertalar jag dem att få låna skor och träningskläder.
Det var verkligen roligt, men eftersom jag inte hade kört banan förut så tog jag det lite lugnt, vilket gjorde att det inte blev superjobbigt. Svårast var ett högt rätt så brett hinder i mitten. Efter många försök (visar bara då jag klarar på filmen) så lyckades jag ta mig upp genom att ta hjälp av stolparna på sidan. De hade också ett 2,3 km långt spår med olika hinder som jag också tesrade. Roligast där var att klättra upp för ett högt lodrätt plank med hjälp av ett rep och så fanns det ett nät (sist i filmen) som var roligt. Kan tänka mig att det är riktigt jobbigt när man kör banorna med full stridsutrutning.

3 kommentarer:

 1. Åhhh... kul. Lekplats för vuxna!

  SvaraRadera
 2. Du är smidig som en panter....
  Blir det en bestoff med bloopers som när du inte tog dig upp???
  Dåligt att inte ta med det i filmen... (hehe)

  SvaraRadera
 3. Det hade blivit en alldeles för lång film om jag tagit med det :) Men jag erkände ju i varje fall

  SvaraRadera