lördag 7 augusti 2010

Morgonträning idag

Idag vaknade jag tidigt. Visste att ett några i crossfitgänget skulle träna kl. 10.00. Så jag åkte dit och körde ett grymt jobbigt pass. Vi var 4 st starka som körde idag.

Jag började med att träna teknik på styrkeryck och overheadsquat. Dagens pass skulle innehålla muscle up (kallades jättehäv när jag körde gymnastik) i ringar. Har länge velat testa dessa, men inte fått upp ringarna så högt som det behövs tidigare.

5 varv så snabbt som möjligt.
5 Muscle up
10 Overheadsquats (jag körde med 25 kg, vilket nog var lite lätt)
15 Toe to bars
20 GHD sitpus (första varvet fast inte med en GHD då de inte har det på gymmet , men sedan körde jag butterfly situps istället då det blev alldeles för jobbigt annars)

Första varvet fungerade rätt bra, men på andra varvet fick jag problem med Muscle up och klarade 2 st. Efter några försök så körde jag 5 st dips istället. De följande varven så bytte jag ut Muscle up mot 5 ring dips och 5 Pull-ups i hävräcket.
Toe to bar var också grymt jobbig och jag kände att blåsorna i händerna började komma, men jag körde allla även om jag hoppade ner flera gånger.

Min tid blev drygt 22 min.

1 kommentar:

  1. Bra jobbat Mattias! Dina MU satt finfint för att vara första gången ( i alla fall på länge) Lite mer kipp så kommer du sätta fler i rad. Roligt att se filmen, man bli träningssugen!
    Mvh
    Fredrik

    SvaraRadera