söndag 15 augusti 2010

CoreBox - Kanon

Dagens första pass på konventet i Växjö gick kanonbra. Massor av deltagare kom fram efteråt och talade om hur bra de tyckte det var. Vissa moment tog lite längre tid än när jag körde igenom passet hemma, så de sista två styrkeövningarna fick jag bara visa. Dessutom så fick jag hjälpa till att få igång headsetet i en annan sal precis när mitt pass började, så vi var lite sena i starten.

Ett exempel på kombination som jag körde i CoreBoxpasset är:
1,5 min: 10 krok - 10 krok i benböjställning – 10 knä i benböjställning – 10 krok i armhävställning (ev. knä i)

Nu sitter jag och kollar på Latinogympa. Kan ju ge lite ny inspiration. Tänkte också gå in och kolla på step-passet i en annan sal. I eftermiddag är det dags för mitt aerobicpass. Lite smånervös, men det kommer säkert gå bra. Mer som kan gå fel i aerobicen än i boxen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar