måndag 3 juni 2013

Träning ute

Igår körde jag ett pass ute i trädgården.
Började dock i garaget där jag körde lite rörlighetsträning för axlar med powerbandet. Boxade sedan några minuter på boxsäcken. Har förut tyckt att det är lite tråkigt att värma upp när man inte har crosstrainer eller roddmaskin, men i och med inköpet av boxsäcken för några veckor sedan så blev det roligare att värma upp.

Körde sedan 5 min snatch med 20 kg kettlebell. Hann 116 st.

4 varv
8-10 Marklyft ca 90 kg
9-10 Hantelrodd med 32 kg hantel
7-10 Stående bicepscurl med 2x15 kg hantlar.

Hemma så har jag inga fullsize viktskivor, så då tog jag och sågade bort 2 bitar från en lastpall. När jag använder dessa bitar kommer jag närmare den höjden på stången som jag har på gymmet.

Efter lite vila (vattnade bl.a. gräsmattan där vi sått gräs) så gav jag mig på en WOD. Tanken var att jag skulle hålla på i 10 min, men jag fick ett telefonsamtal som jag behövde ta efter ca 5 min så det blev inte längre än så. 

10 wallballkast - 9 kg (mål att komma högre än 3 m)
10 slamballkast
10 double kettlebellsvings


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar