lördag 1 juni 2013

Iherb leverans


I fredags fick jag två av de paket som jag beställde från Iherb den 18/5. Egentligen skulle jag bara beställa bakingredienserna, men så hade de lite specialpriser (prova på rabatt) på lite olika andra kosttillskott så då köpte jag dessa också. Bl.a.Omega-3, D-vitamin och Probiotica.

Känns bra att kunna testa lite fler recept från de amerikanska paleokokböckerna som jag har hemma.
Har varit lite jobbigt att se ett recept som man saknar någon ingrediens från.
Har beställt ett paket till där jag bl.a. har vaniljextrakt och kokosnöts nektar.
Något som jag fortfarande saknar är Palm sortering som jag sett i en del recept. Någon som vet vad det är på svenska eller om det går att få tag på i Sverige?

Kan meddela att jag inte verkar behöva betala någon tull för paketen.
Lite tips som jag fått från andra bloggar är att inte beställa för mer än 320 kr innan frakt (minskar risken för att man behöver betala tull) och om man håller sig under 4 lbs (1.8 kg) så betalar man bara 4 dollar för frakten. Anger koden: JZC582 (eller klickar på länken) så får ni upp till 10% rabatt på er första order om ni inte beställt förut (och så får jag en liten rabatt).

När jag handlade på ICA Maxi så fyllde jag på med lite mandel- och hasselnötsmjöl. Hasselnötsmjöl har jag inte testat förut och satt faktiskt och kollade på om jag skulle beställa det från nätet då jag såg det i något recept som jag ville testa. Tur att jag inte gjorde det, då det var billigare på ICA.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar