söndag 2 juni 2013

Broccolinäringsämnen

Var med i en tävling på Spark i Baken-bloggen och vann då ett presentkort på 500 kr att använda på The Broccoli Company som säljer kosttillskott och hudvårdsprodukter.

Om man läser vad de skriver om sina produkter så låter det intressant, men så är det ju med de flesta kosttillskott. De menar att de utvunnit något ämne från Broccolin som skall vara väldigt bra för hjärnan.
Har i varje fall beställt och fått Cognicore och Omega-3, så får vi väl se om det ger någon effekt.
Läs mer här eller se filmen här underOm jag fattat det rätt så är deras marknadsföring att låta andra kunder rekommendera produkterna och för det så får man en ersättning. Men för att få ersättning så måste du beställa för ett visst belopp i månaden. Du får ersättning upp till 6:e led så det blir lite som pyramidförsöljning. Blir lite mistänksam mot sådana här företag, men jag vet andra liknande företag som har bra produkter som hjälper folk och så är fallet när jag testat detta så kommer jag rekommendera dessa. Men det finns också en risk att folk bara rekommenderar produkterna för att de själva skall tjäna pengar och det blir lätt lite sektlikt i sådana här företag. Någon som har testat?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar