torsdag 27 juni 2013

Dagens träning med en liten egenkomponerad WOD

3 min Crosstrainer
2 min rodd - 600 m

4 varv (varav första lätttare)
Benböj 60-80-80-80 kg
Tricepspress nedåt i dragmaskin (med rep)
Pull-up

Testade att köra dips, men det kändes inget bra i axeln så då körde jag tricepspressen istället. Jobbade också lite med triggerpunktsbehandling på runt axeln mellan seten. Läser ju Kelly Starretts bok Becoming a supple leopard och där pratar han mycket om att skapa "torque" (vridmoment tror jag man kan översätta det med) i övningarna, så det tänkte jag lite extra på i benböjen och pull-upen.

Den egenkomponerade WODen var
8 min
5 wallwalk (med armhävning)
10 Kettlebellsvingar 24 kg (ryska)
15 Boxhopp
Blev 4 varv och 3 wallwalk
Skön WOD som körde igenom hela kroppen, men var inte helt slut efter den.

Körde ryska svingar (till bröst-/hakhöjd) i WODEN, men drog ändå på ordentligt med höften så att jag var tvungen att bromsa kettlebellen när den var i hakhöjd. Ett bra sätt att träna latsen på i svingarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar