torsdag 13 juni 2013

Crossfitpass på 40-års dagen


Idag fyller jag år och då måste man ju träna. Så på lunchen åkte jag till Crossfit Örebro. Detta var ett parpass och jag körde med en trevlig jämnårig kille som hette Daniel.
Vi började med att växla mellan rodd och wallballs. När vi kört ungefär hälften så tog vi och sprang 1 km var tillsammans. Fortsatte med wallballs och rodd. Vi blev klara med wallball först och då satte jag mig i roddmskinen och rodde de sista 800 m, medans Daniel sprang. Sedan hängde jag på löpningen.
Vår tid blev 33 min 55 s, vilket blev dagens näst bästa tid. Ett riktigt roligt pass!

Avslutade med lite 40- års styrka (dock ej i följd och med vila mellan, då jag ju är gammal nu)
40 GHD sit-ups
40 kippade pull-up
40 burpees 2 min 32 s

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar