måndag 10 juni 2013

Nytt PB på 4 min rodd, men illamående pga av helgen sockerfrossa

Dagens träning nu efter jobbet som jag slutade ca 20.15.

2.5 min Crosstrainer
4 min maxrodd: 1155 m, vilket är ett nytt PB (1153 m var det gamla). Var dock mycket tröttare idag än vad jag var när jag körde 1153 m. Kände mig faktiskt lite illamående. Kan bero på att jag åt väldigt mycket socker och kolhydrater i helgen då jag hade födelsedagsfest. Jag märkte nämligen att jag slutade må illa efter jobbiga WODs när jag minskade ner på kolhydraterna i kosten. Att socker i överflöd inte är så bra för hälsan och att man lägger på sig fett är kanske ett sporre för att undvika det. Men att inte kunna träna ordentligt är nog det som biter bäst på mig, för jag tycker det är så roligt med träning när det fungerar).

Resterande passet blev ganska kasst då det tog ca 40 min innan jag blev av med illamåendet, men då hade jag tappat gnistan och värmen in kroppen så då la jag av och åkte hemåt istället.

Under 40 min så hann jag

Ett set Latsdrag

3 varv
T-drag i slyngor
Axellyft åt sidan 2x7 kg
Bänkpress (50-60-60 kg)

Hann också skriva detta inlägg.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar