tisdag 18 juni 2013

Min träning och Iron Tamer DVD om Strongmen

Har som sagt lite problem med min vänstra armbåge och även vänstra axeln. Har därför valt att försöka använda greppet så lite som möjligt i min träning. Dock så blir det ganska mycket tråkigare att träna då. Var lite sugen på att köra mer kettlebell nu, men det går ju inte.

Hur som helst så körde jag ett pass efter jobbet i går som såg ut som så här

8 min Crosstrainer

Benpress i maskin
4-5 Handstand Push-up
Överkroppsrotation in dragmaskin

Idag så körde jag också ett pass

7 min Crosstrainer

2 varv
Enbens knäböj på BOSU
Overheadsquat med Aquabag

3 varv
Benböj 60 - 75 - 75 kg
Baksida axlar i maskin

På båda passen så jobbade jag en hel del med rörlighet och massage.

Har förresten sett första DVD:n i DVD-samlingen som jag fick i födelsedagspresent.
Det var Iron tamer (David Whitley) som hade en workshop som han kallade Lessons of the Old-Time Strongmen. Nu tyckte jag inte att han pratade så mycket om hur Old-time Strongmen tränade, men det fanns en del tänkvärda saker som han pratade om. Han visade en hel del olika Strongmen "trick" som t.ex. att rulla ihop en stekpanna och riva sönder en kortlek. Hade väntat mig lite mer av denna DVD, så nu får vi se vad de andra DVD-skivorna bjuder på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar