måndag 17 juni 2013

Böcker i födelsedagspresent


I veckan så fick jag en avi från Adlibris, trots att jag inte beställt därifrån. När jag öppnade paketet så visade det sig att det fanns två nya inslagna paket som kom från ett par vänner från Stockholm. Böckerna jag fick var två från min önskelista, nämligen Dan Johns Never let go och Mark Humans The Ultramind Solution. Skall bli väldigt intressant att läsa dem när jag får tid över.


Från arbetskamraterna så fick jag ett presentkort på just Adlibris. Blir svårt att bestämma sig för vilka böcker jag skall beställa. Har några dyra böcker som jag länge kollat på, men tyckt var för dyra, som t.ex. 
Eller så har jag några andra böcker som jag skulle vilja ha som är lite billigare som Gather (244 kr), Primal Cravings (216 kr), Zest for life (148 kr), The Nourishing Traditions book of Baby and Child Care (160 kr), The frozen shoulder workbook. Paleo Approach (275 kr, som släpps i oktober 2013) och Chris Kressers Your personal paleo diet (162 kr, som utkommer dec 2013). 

Någon som har några tankar om någon av böckerna?

1 kommentar:

  1. Jag har både Gather och Primal Cravings. Allt handlar om vad du redan är van vid att laga och vad du förväntar dig av en kokbok. Primal Cravings... inte ett enda recept som du inte redan kan komma på själv eller hitta enkelt på nätet. Fina bilder dock. Gather behöver jag ta mig tid att titta i för att ha en åsikt.

    SvaraRadera