tisdag 25 juni 2013

Axeln och armbågen känns bättre

Har haft rätt lite inbokat på jobbet denna vecka och då har jag passat på att vidareutbilda mig lite. Har kollat på lite DVD-filmer om Kettlebellsträning och läst en del i Kelly Starretts "Becoming a supple leopard". Samtidigt som jag gjort det så har jag jobbat en hel del med den lilla massagebollen på mina underarmar och på båda skuldrorna.

Så på dagens träningspass så kändes både armbågen och axeln bättre. Känt att det sitter mycket spänningar uppe på skuldran så idag så la jag lite tid under träningspasset till att massera/trycka på trapetiuz genom att ha smithmaskinstången mot skuldran och sedan pressa kroppen upp mot stången (låste stången så att den inte gick att lyfta uppåt). Kändes direkt bättre i axeln i framförallt bänkpressen där jag varken kände av axeln eller armbågen idag (vilket jag brukar göra)

Blev som vanligt inte något superlångt pass
10 min Crosstrainer

3 varv (plus en extra bänkpress)

Bänkpress 40-50-55-55 kg
Chop i dragapparat
Lift i dragapparat

5 Dragon Flag

Avslutade med 4 set maxrodd
30 s rodd + 30 s vila
153 - 154- 154 -151 m

Har inte haft något bra redskap att köra chop/lift med utan använt en gymstick (men då har fästpunkten ibland lossnat) eller med ett rep. Så igår så fixade jag en pinne (se bilden) som jag skuvade fast en ring på så att man kan fästa den i dragapparaten


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar