söndag 7 april 2013

Utomhusträning - Löpning med Bulgarian Bag

För två år sedan så var jag med i Fitnessfighten, men körde då i maj månad.
Så här såg det ut när jag körde mitt utomhuspass då.


Dagens träningspass var också utomhus, men nu var det lite kallare. Hade tänkt använda min stora aquabag, men det var fortfarande is i den (har legat i garaget hela vintern). Hann tyvärr inte köra passet förens strax före 20.00 på kvällen så jag missade solen.

Innan jag gick ut så körde jag lite benböj och thrusters med min dotter Elvira som vikt.
Men sedan gick jag ut och började med att springa 860 m på 4 min 30 s.
Sedan blev det lite snatch med 16 kg kettlebell.
Körde 15-15-10-10-5-5 st per arm.

2 varv
Enbens assisterad knäböj
Hantelrodd
Armhävställning pikeringar med fötter i slyngor

Sprang sedan samma sträcka som i uppvärmningen men med min Bulgarian bag på axlarna. När jag hade sprungit 100 steg så stannade jag och gjorde 10 spinn per håll. Blev 8 st stopp (sprang de 200 sista stegen utan stopp).

2 varv
Step-up med 16 kg
Axelpress 2x16 kg
Sidplanka - arm och ben på höjd för större rörelseutslag

2 varv
10 Sumo och hållningsmarklyft 50 kg
15 Armhävningar
10 Toes to bar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar