torsdag 25 april 2013

Skönt pass idag och kettlebell WOD

Idag blev det ett skönt pass på lunchen och jag blev riktigt svettig och trött. Passet tog ca 1 h och 10 min. Hade tänkt hinna det på 1 h, men det blir ju en hel del monterande av vikter och så måste man ju plocka bort efter sig, framförallt när man själv jobbar på gymmet :)

3 min crosstrainer
5 min kettlebellsnatch 24 kg
Hann med 104 st snatches på den tiden. Riktigt flåsigt

2 varv - 15 rep
Sumobenböj 65 kg
Axelpress 2x16 kg
Reverese crunch

WOD 10 min
8 Marklyft 70 kg
8 Armhävningar med händer på stång
8 Thruster 2x12 kg
Resultat: 9 varv + 3 Marklyft
Kämpade på på slutet för att inte tappa till 8 varv så det blev riktigt jobbigt. Kanske skulle haft 2x14 kg på thrusters, men annars en riktigt skön WOD jag hittade på

2 varv
12/ben Bulgarian splisquat 2x20 kg (varv 2 2x 17.5 kg)
15/sida Hantelrodd 24 kg
12-10 Pikeringar i slyngor med rotation (första varvet körde jag 8 hö - 8 vä - 5 hö - 5 vä och andra varvet 10 i rad per sida)
Intressant hur det kan vara skillnad på vart i passet man kör övningarna. Igår delade jag ju upp passet så klarade jag av att köra både Splitsquaten och hantelrodden utan att vila, men idag fick jag lägga in några korta vilopauser för att orka samma vikt.

2 varv
10/ben Enbens enhandssnatch 15 kg hantel
10 Dips
15Planka - glid med fötter fram bak

På dagens kettlebellpass fick de köra följande WOD
4 Enhands hangsnatch
Utfallsteg fram/bak med kettlebell i rack
4 Utfallsthrusters
4 Benböj med kettlebellen i rack
4 Enhands thrusters
Sedan fick de hoppa ned i armhävningsställning och på våg upp så bytte de hand och körde serien från början med andra handen. Så höll de på i 10.30 min. Som bonus så la jag in 3 st 30 s mountainclimber i passet och efter de två sista 30 sekundrarna så fick de vila 15 s (därav så blev det 10 min 30 s och inte 10 min). De valde själva vilken storlek på kettlebell de ville köra med (och de fick byta om de ville). De var rejält slut efter WODen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar