måndag 8 april 2013

Skön funktionell konditionsserie i kvällens pass

Kvällens träningspass
4 min crosstrainer
2 min rodd
45 s per sida Woodchopper i SkiErg
1.5 min Crosstrainer

5 Handstand push-up

2 varv (15 rep)
Benböj 70 kg
Chins med gummiband
Sneda pikeringar med fötter i slyngor

På dagens Funktionell Fys så fick de köra ett pass som liknade Fitnessfighten. Efter första styrkeserien så fick de köra 10 min kondition i intervallform. De verkade bli rejält trötta så jag härmade det i min egen träning och det visade sig vara riktigt jobbigt. Den serien kommer jag köra fler gånger

2 varv 45 s arbete + 15 s vila
Kettlebellsvingar - Höga med 24 kg
Mountainclimber
Kettlebellsvingar
Burpees
Thrusters - 2x12 kg kettlebell

2 varv
Benpress i maskin 110 kg
Dips
10 Rotation med boll 12:an

Passet drog ut på tiden då jag inte höll så högt tempo mellan övningarna. Dessutom så känns det i kroppen att man tränat varje dag i en veckan. Hoppade därför sista styrkeserien och körde istället

10 Sittande bicepscurl 2x12.5 kg
10 Bänkpress 50 kg

En anledning till att jag ville hem var att jag ville komma i säng i tid, men även om jag var hemma 22.00 så är det först nu jag somnar. Att det skall vara så svårt att lägga sig i tid. Godnatt på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar