fredag 12 april 2013

Gårdagens träning

Igår hade jag faktiskt lite träningvärk. Beror antagligen på WODen jag körde i onsdags.

Här kommer en rapport om gårdagens träning

Lunchträning
4 min rodd (drygt 1000 m)
3 min crosstrainer
2 varv
10 overheadsquat
5 wallwalk

2 varv (10 rep)
Liggande pullover 26 kg
Bulgarian Splitsquat 2x20 kg
Vindrutetorkaren

WOD 8 min
8 dips
8 marklyft
8 thrusters 2x12 kg kettlebell
Blev 6 varv och 7 dips

2 varv
15 Höftlyft med gruppering med slyngor
15 Bicepscurl i slyngor
10/sida Sneda grupperingar med inre fot i slyngor

2 varv
10 axellyft åt sidan 2x8 kg
7 pull-up med supinerat grepp
10 reverse crunch

Avslutade med 6 tabata intervaller hopprep. I de 3 första så försökte jag köra doubleunders, men kom fram till att det blev så inneffektivt då jag missade så ofta. Känns i vaderna att det var ett tag sedan jag hoppade rep.

Läste om en kettlebellserie (se filmen här under) på Geoff Neuperts blogg Chasing strength, så efter mitt Kettlebellpass igår så körde jag igenom den i 3 varv (men med mindre vila). Behöver ju testa saker som man kan ha i kettlebellpasset.

I serien så använder man dubble kettlebell. Körde varv 1 med lite lättare vikt som uppvärmning (2x8 kg).
Körde sedan med 2x12 kg och sista varvet körde jag med 2x14 kg. Kände dock av bröstryggen så jag hoppade de sista svingarna. Man blev riktigt svettig trots att det bara är 2 min arbete
30 s Double Kettlebellsnatch
30 s Press
30 s Squat
30 s Double kettlebellsving

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar