lördag 27 april 2013

Inte så mycket träning som planerat

Idag har jag mest jobbat ute i trädgården och så har jag oljat in uteplatsen. Framåt kvällen fanns det äntligen tid för träning. Sprang 1 km där jag körde 1 min backlöpning i slutet (liten backe).
Joggade vidare till en lekpark några hundra meter bort. Där körde jag
2 varv (15 rep)
Pull-up (5-8 och resten med gummiband)
Armhävningar
Enbens knäböj (pistol) med assist

När jag kom hem igen så visade det sig att min frus bror hade hyrt släpvagn och att vi kunde låna den om vi ville. Då vi hade fått ihop rätt mycket löv och grenar så tog vi tacksamt emot släpvagnen. Dock så fick jag ju då avbryta mitt träningspass. I och för sig var några säckar rätt tunga så det blev några lyft till.

Senare så körde jag lite dips på köksbänken, planka - knä mot armbåge, och sidplanka. Får försöka få in ett ordentligt pass imorgon istället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar