torsdag 31 januari 2013

EP LIFEFIT

Finns en on-line tjänst för träning och kost som heter EP LIFEFIT (Every Day Paleo Lifestyle och Fitness). De som driver den är Sarah och Jason som har podcasten Paleo Lifestyle och Fitness som jag lyssnar på då och då.


Jag tänkte testa denna tjänst. Framför allt så tänkte jag filma lite när jag kör lite basövningar som benböj och marklyft och sedan få lite feedback på detta (de har en del som heter Critique my movements).
Man får ett nybörjarprogram att följa som borde passa de flesta som inte tränat så mycket. Har man tränat mycket så kan man förstås bara hoppa över de delar som man tycker man behärskar. Sedan finns det en Workout-del där de publicerar ett träningspass varannan dag.

Som ni säkert förstår på namnet så förespråkar de paleokost. Du får en 21 dagars måltidsplan med recept (Sarah har släppt 2 kokböcker så jag antar att de är bra) om du vill testa på att äta paleo. De är dock på engelska och måtten och gradantalet är ju amerikanska.
Just nu (sista dagen idag torsdag) så betalar man bara 5 dollar om man anger koden EPLF7513.
Sedan dras det 20 dollar i månaden om man inte säger upp tjänsten. Nu tror jag att jag bara kommer testa en månad och sedan säga upp det, men man vet aldrig.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar