fredag 25 januari 2013

Hyfsad distans på 4 min rodd trots träningsvärk i benen

9 min SkiErg i ett makligt tempo
Sedan 4 min maxcrodd: 1142 m.
Tycker det är ett bra resultat, framför allt eftersom jag har lite träningsvärk i benen efter gårdagens pass. Idag var det jobbigt och jag känner att det framför allt är benen som inte orkar hålla tempot. Däremot så är jag inte helt slut konditionsmässigt som det var förr och jag återhämtar mig snabbare. Benen känns inte som gelé efter de 4 minuterna, vilket de brukade göra. Kan hända att jag skulle kunna hålla ett högre tempo genom passet. Nu så ökar jag först när jag har 1 min kvar. Växlar även mellan att böja mycket på benen och att jobba mest med höften och överkroppen.

Jobbade lite med massagebollen på höger bröstmuskel och körde skulderstretchen med gummiband

Fortsätter träna på vissa övningar (pull-up, marklyft och benböj) varje pass men med lite lättare vikt
3 varv
5 Pull-up
5 Benböj 60 kg
5 Hang Power Clean 50 kg
10 Marklyft 50 kg

Sedan 4 varv
5 Sumo hållningsmarklyft (50 -70 - 70 - 70 kg)
4-5 Militärpress med 44 kg skivstång (första varvet körde jag handstand push-up)
4-5 Pull-up med 2x4 kg viktmachetter på fötterna.

Avslutade med att maxa med vanliga strikta pull-up. Blev 8 st
Körde även en vända med skulderserien med 2x3 kg hantlar


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar