måndag 4 februari 2013

Critique my movement

Dagens träning
3 min medelrodd
1 min SkiErg

3 varv
6-8 Axelpress med 40 kg skivstång
5 Benböj med 40 - 40 - 70 kg

Som ni kanske kommer ihåg så anmälde jag mig till EP Lifefit i förra veckan. En del i medlemskapet är att de kollar ens teknik, "Critique my movement", om man filmar och skickar in länken till filmen. Så på dagens träning så filmade jag lite övningar. De jag valde att filma idag var benböj, axelpress, marklyft, pull-up, armhävning och kettlebellsvingarna. I början hade jag läst fel på vilka vinklar de ville ha filmat så några av övningarna fick jag köra 2 gånger. Nu är det bara att redigera dem, lägga upp dem på Youtubekontot och skriva in länken till filmen i forumet. Skall bli intressant att höra vad de har att säga. Antar att man klankar ner på min rörlighet i vader och bröstrygg.

Efter filmningen så körde jag
3 varv
10 Marklyft - 90 -100 -100 kg
30 s Slamballkast med 9 kg slamball.

Avslutade med
3 varv
10 svingar (huvudhöjd) med 32 kg kettlebel
10 armhävningar med händer på kettlebellhantaget.

Här några filmer från EP Lifefit
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar