fredag 11 januari 2013

Dagens lunchträning

Uppvärmning:
1 min Hö fot fram SkiErg
1 min Vä fot fram SkiErg
1 min/sida Woodchoper i SkiErg
2 min Crosstrainer
Sedan 4 min maxrodd: 1128 m
Har på sistone gett upp 4 min rodden när jag sett att jag inte är nära mitt rekord. Men idag hade jag bestämt mig för att fullfölja oavsett hur det ser ut. Var jobbigt idag, men jag kände att jag hade lite mer att ge då jag inte var så trött som jag brukar vara. Testa gärna själv och gå in och kolla här hur ditt resultat ligger till.

Körde sedan lite foamrolling, massageboll och en rörlighetsövning från Jakob Richloow blogginlägg om axlar  (videon härunder). Riktigt skön kombination som jag kommer köra ofta.Sedan 6x10 st kettlebellsvingar (till ansiktshöjd) med 32 kg. 10 s vila mellan seten.

3 varv
Max strikta Pull-up
3 Kipping pull-ups upp och långsamt excentrisk ned
5 Hängande rodd
max armhävningar
8 Y-Drag i slyngor
8 T-Drag
60 s stretch bröstmusklerna i slyngor

Märker att jag är 4-5 kg tyngre än förut för jag klarar inte lika många strikta pull-ups som jag brukade.
Men det skall vi ändra på (gå ner några kilo och även bli lite starkare).

Som vanligt så hinner jag inte lika mycket som jag planerat (kom i och för sig iigång 5 min för sent). Hade tänkt köra 5 varv av den sista kombinationen och att avsluta med en kettlebell övning.

Nu är det helg för min del. Som vanligt blir det nog inte så mycket träning under helgen, men jag skall hjälpa svärfar att flytta lite lådor imorgon så lite fysisk aktivitet blir det nog. Sedan skall vi på babysim på söndag. Det är första gången och det skall bli kul att se hur Elvira reagerar på att flyta runt i badet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar