tisdag 15 januari 2013

Resultat efter en vecka och teknikträning

Igår så kollade jag av hur det gått med en veckas strikt kost. Kör lite mer åt LCHF hållet genom att öka mitt intag av fett och minska intaget av kolhydrater (förutom efter träning då jag ökar kolhydraterna genom att äta rotfrukter som t.ex. sötpotatis).

På en vecka så har vikten minskat med 1 kg och 3 cm i midjan. Lite förvånande att midjan minskat så mycket, men jag är glad för det

Igår så jobbade jag igenom hela kroppen, så idag satsade jag mer på teknik istället för att köra en hård styrketräning.

2 min Crosstrainer
1 min lugn rodd
4 min maxrodd: 1128 m

Mobilityserie för axlar med gummiband

2x10 Bandresisted swing med 16 kg kettlebell (blått gummibandband)

4 get-up per sida med 20 kg sandsäck

Kom på att det var länge sedan jag övade på mina clean.
Körde teknikträning så jag vilade ca 10-15 s mellan repen.
Cleanthrusters
5 singlar 40 kg
5 singlar 50 kg
Powerclean
3 singlar 60 kg
3 singlar 65 kg

3x10 Bandresisted swing med 16 kg kettlebell (blått gummibandband)

3 varv
5/ben Enbens rygglyft med motsatt enhandslyft med 7 kg hantel
8 Maghjulsrullningar på lutande bänk

1 vända skulderserie i framåtlutande 2x3 kg (5 rep per övning)

Gummibandsvingen har jag inte testat förut, men den var riktigt skön. Dock så kanske man skulle haft ett lite lättare gummiband än jag hade. Denna övning har jag sett förut, men det var först när jag läste Jakobs inlägg om kettlebellträning som jag kom på att prova den


Här är filmerna (igen då jag tyckte de var så bra) på Mobilityserien och Skulderserien som jag hittade på Jakobs blogg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar