tisdag 18 maj 2010

Hängig och cirkelträning

Känner mig lite hängig och har haft en lätt huvudvärk under dagen. Hoppas verkligen inte att jag fått sambons förkylning. Jag skall ju på träningskonvent i helgen och det vill jag ju inte missa.

Ikväll så hade jag mitt cirkelträningspass på Njoy. Det var 5 starka tjejer med på passet. I vanliga fall brukar jag efter den coreinspirerade uppvärmningen köra 12 stationer. Första varvet kör vi 40 s och vilar ca 20 s och på varv två jobbar vi i ca 30 s och vilar 10 s.
I dagens pass så jobbade jag bara med 6 stationer. Sedan jobbade jag enligt Tabata-protokollet, vilket innebär att man jobbar i 20 s och vilar i 10 s. Gjorde 10 set av varje (4 min) övning. Övningarna ikväll var Thrustes med skivstång, Bicepscurl varvat med liggande tricepspress (frenchpress), Kettlebellsvingar, Hängande rodd (pumpstång liggande på stepbrädor), Sidhopp över bräda med benböj och Armhävning med knä mot armbåge mellan. Verkade faktiskt som om de som varit på båda passen gillade detta upplägg bättre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar