onsdag 12 maj 2010

Function is Fun

Har anmält mig till ett träningskonvent den 21-23/5. Det är på Selma Spa och jag har faktiskt aldrig varit där så det skall bli kul. Tar med mig sambon, men hon kommer "bara" tillbringa tiden på Spa´t. medans jag gör det jag tycker är roligast, dvs tränar.

Konventet kallas Function is Fun och anordnas av Bodies in Motion.

Framförallt skall det bli kul att testa redcord, vilket nog är lite liknande min ringträning. Det är en kille som heter Glenn Billby och han har även föreläsningen Do it right tillsammans med löpcoachen Rubin McRae.

De pass jag valt är
Flex - Jose Numez
Föreläsning - Do it right - Glenn Billby & Rubin McRae
Cardiobox - Marcus Nordahl
Athletic - Jose Numez
Redcord - Glenn Billby
Kettlebell - Linus Johansson
Redcord Workshop - Glenn Billby
Func Stretch - Katarina Woxnerud
Outdoor training - Marcus Nordahl
Vattenfys

Hade gärna gått på dessa pass om de inte krockat med de andra passen
Run is fun - Löpträning
Fightmotion
Motions
Peak
Flexi-bar
Runmotion - Löpträning

1 kommentar: