söndag 2 maj 2010

Bra redskap

Tycker ni som jag att det är roligt att träna med kettlbells och andra roliga "underground" redskap så skall ni kolla in Kettlbells.nu. Förutom de vanliga kettlbebellsen så säljer de även competionbells (tävlingskettlbells) vilka jag faktiskt skulle rekommendera. Dessa är gjorda i stål och är lika stora oavsett vikt. Detta gör att man kan använda samma teknik oavsett vikt. Dessutom så står de stadigare än framförallt de mindre kettlbellsen, vilket är bra om man t.ex. skall göra renegade row eller armhävningar med händerna på handtagen.
En annat favoritredskap de har är Bulgarian bag. Andra roliga redskap är clubbell, Ringar, Plyoboxar, Macebells. HIRTS, Viktvästar, Junglegym, Powerwheel, Snake Rope och Parralettes. Dessutom så plockar de hem många kända instruktörer från hela världen som håller utbildningar och så har de även egna utbildningari bl.a kettlebells som jag kan rekommendera.
I veckan (start måndag) så firar de att de funnits i två år och de kommer då släppa ett kanon erbjudande varje dag. Håll utkick här så talar jag om vilken vara och kod ni använder för att köpa varan till specialpris (kommer dock bara finnas ett visst antal till det priset, så passa var snabba om ni vill få ett exemplar)


Imponerande träning av en 63 årig tysk med bl.a. Competionbells

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar