söndag 2 maj 2010

Första styrkepasset utomhus

I fredags fick jag mina nya FiveFingers skor och idag var det dags att testa dem. Planerade in att träna utomhus på vårat altandäck. Tyvärr så hade solen försvunnit när jag började träna nu på kvällskvisten, men det var riktigt skönt ändå. Som uppvärmning blev det krattning i trädgården plus lite uppvärmningsövningar inför kettlebellen. Körde lite armhävningar med händerna på kettlebellen och några renegade row. Blev några bicepscurl, servitörspressar och benböj med drag upp raka armar ovanför huvudet med kettlebell.
Sedan var det dags för tabataintervaller (kör 20 s och vila 10 s) som är min nya favorit träning eftersom de är så grymt jobbiga efter ett tag. 4 min snatchar med 24 kg kettlebell följt av 4 min thrustes (knäböj + axelpress) med en 16 och en 12 kg´s kettlebell.
Avslutade med några  väderkvarnar och stretch av säte och baksida lår.

Vad tyckte jag då om mina nya skor?
De var supersköna och det blev en liten annan känsla i träningen än med vanliga träningsskor

3 kommentarer:

  1. En Svane Zefir valde jag. Priset på dem är tyvärr ganska dyrt men enligt mig värt det. De ligger på 18 tusen per styck ungefär på originalpris tror jag.

    SvaraRadera
  2. Jag skulle vilja testa såna skor, ser ut vara ganska sköna!

    SvaraRadera
  3. Å jag är så nyfiken på de där skorna. Har inte kommit mig iväg och provat några ännu, men nu blev jag supersugen! Det blir veckans projekt!

    SvaraRadera