fredag 14 maj 2010

Handleden ...

Gårdagen ägnades åt målning. Nästan helt klar med både kök och hall, men vi var tvungen att lägga på en fog runt en dörr och då kunde vi inte göra klart den väggen innan den torkat.
Hunden Sia ville gärna vara med, men eftersom vi tycker att hon passar bra i sin natuliga färg, så fick vi sätta upp galler så att hon bara kunde vara i andra rum :)Men lat som man är så lyfter man ju inte bort gallret utan tänker att man kan ju kliva över det, vilket resulterade i att jag fastnade med foten i gallret och föll framstupa ner i golvet. Självklart så tog jag emot mig med min hand som precis börjat repa sig efter att jag cyklade omkull i vintras. Därför har jag bandage på bilden. Som tur var så var det inte lika allvarligt denna gång och det känns bara lite idag. Tur eftersom jag nog kommer använda händerna en hel del nästa helg på Funtion is Fun-konventet. Dessutom är det skönt att kunna köra styrketräning där man inte måste välja bort övningar som inte fungerar med handleden. Man tänker inte på hur många övningar som faktiskt kräver en fungerade handled för att fungera.

2 kommentarer:

  1. Hej Mattias,

    trist med handleden. men vi kan ju alltid spela Risk istället, det går med justerad handled.
    Pu

    SvaraRadera
  2. Handleden känns helt OK. Men klart man vill spela RISK med svärfar någon dag

    SvaraRadera