måndag 24 maj 2010

Motions - Function Is Fun

Jag hade egentligen valt att köra Outdoor training, men eftersom jag nyss varit sjuk och det skulle bli dåligt väder så gick jag på passet Motions istället.
Det var ett danspass med stora svepande rörelser. Koreografin var enkel och skön. Instruktörern Sabine hade en väldigt skön energi och det enda negativa var att hennes mikrofon hade väldigt hög volym så när hon skrek till när vi skulle lägga mer kraft så blev det väldigt högt ljud.
Men just då var jag inte sugen på ett sådant pass, så jag avvek efter 20 min (sa till instruktörern redan innan att jag kanske skulle avvika).
Såg då att vädret var kanonfint så jag gick ut för att se om jag hittade utomhusgänget. Tyvärr hittade jag dem inte, men det hade visst varit ett jobbigt pass där de till och med hade kastat stockar. Synd att jag inte behöll mitt val kan jag tänka så här i efterhand.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar