söndag 16 maj 2010

Blossom Magazine

I juni kommer det en ny hälso/träningstidning och den heter Blossom Magazine

Nanet har den fått efter den Bossom Tainton som ju ärstor inom träningsbranchen. Hon har skrivit träningsböcker, varit julvärd, intruktör på många konvent, träningsexpert i tidningar, programledare i bl.a. Toppform och spelat in flera olika träningsfilmer.

Personligen anser jag att Blossom är lite överreklamerad. När man läser hennes svar på läsarfrågor är det ofta som man inte får svar på just det den frågat på och när jag gått på hennes klass på konvent så har jag inte varit så imponerad. Dessutom vet jag vad hon skulle ha betalt för att komma och hålla en timmas föreläsning och det var mer än dubbelt så mycket som Fredrik Paulun som ändå kostade rätt många tusenlappar.
Hon har dock en härlig energi och får säkert många att börja träna. Dessutom så verkar det inte som om hon kommer skriva så mycket artiklar själv utan att hon har en redaktion som skriver artiklar.
Jag kommer nog ändå att prova på 3 nummer eftersom jag tror att tidningen kommer vara rätt bra.

Läs mer om tidningen på Blossommagazine.se/.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar