tisdag 18 maj 2010

Aerobicpass

I söndags åkte sambon till Stockholm och jag hade skrivit en lång lista med saker som jag skulle hinna med, men hann i princip ingenting. Hann i och för sig handla, slänga det sorterade avfallet och kolla runt lite på datorn. Hann även börja måla en spalje i hallen. Hade tänkt åka och träna på Njoy innan de stängde 19.00, men hann inte med det. Som tur var så har man ju tillgång till jobbets gym, så jag åkte dit vid 20.30 och gjorde ett aerobicpass och hann även med 4 min tabataintervalls snatches med 24 kg´s kettlbell och 3 min Thruster med 2 st 16 kg´s kettlbell.
Aerobicpasset skall jag instruera på ett konvent i Växjö efter sommaren. Det skall vara ett medelpass, men jag tycker det är så svårt att veta vilken nivå det är. Är man på ett gym är medelnivå en sak och är man på ett annat så är det en annan sak. Sedan måste det ju också bero på hur pedagogiskt man bryter ner passet och lär ut det. Risken med det passet jag gjorde igår är att det är lite för krångligt, men jag räknar med att min utlärning kommer göra att det känns enkelt. Märkte att jag verkligen saknar att ha ett eget aerobicpass, men på Örebro Rehabcentrum har vi inte rätt målgrupp (testat förut och det kom ingen) och på Njoy har vi tyvärr så många utomordentligt duktiga aerobicinstruktörer redan och de har tyvärr bara ett aerobicpass i veckan och det är ett Aerobic Dance. Annars är det Afro, Bodyjam och Kombi (hälften lättare aerobics och hälften styrka) som är liknande aerobics. Själv tror jag att det finns ett behov av ett aerobicpass på medelnivå, men det tycker inte min kordinator. Hur är det på erat gym, har de mycket aerobicpass?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar