onsdag 26 maj 2010

Vattengympa - Function is Fun

Sista inlägget från Bodies in Motions träningskonvent - Function is fun.

På söndagen så var det ett vattengympapass inplanerat, men vi kände att det var bättre att ta det lugnt och äta frukost i lugn och ro (vi var ju ändå på ett spa). Kollade in delar av passet och det hade onekligen varit kul att testa då de bl.a. använde vattencyklar, vilket jag aldrig testat.

Jag brukar alltid överdiva fukosten när jag bor på hotel och denna helg var det inget undantag. Två tallrikar Youghurt med musli, frön och frukter, en smörgås med skinka och grönsaker och 1 hårdkokt ägg. Dessutom lite torkade äpplen som var kanongoda tillsammmans med bacon, 2 glas jiuce (blandar apelsin, äpple och spär ut med lite vatten) och ananas- och melon-skivor.

Sammanfattningsvis så var det en riktigt rolig helg och jag kommer sannolikt att delta nästa gång de kör det.

1 kommentar:

  1. Det verkar som du varit på ett riktigt roligt konvent! Dessutom tror jag att det nästan är lag på att överdriva frukosten och lyxa ordentligt när man bor på hotell och spa. Som tur är händer det där med hotellboende inte så ofta för mig, annars vet jag inte hur det skulle sluta ;)

    SvaraRadera