söndag 23 maj 2010

Function is Fun - Flex

Tänkte nu börja redovisa vad som hänt på konventet Function is fun. Konventet arrangeras av Bodies in motion och det hölls på Selma Spa i Sunne.

Jag hade aldrig varit på Selma Spa förut. Men det var kanonfint och maten vi åt var kanonbra (oxfile fredag kväll och torsk söndag kväll). Nu bokade jag inte någon spabehandling, men min kära sambo var jättenöjd med sin behandling. I vanliga fall har de ca 6-9 pass per dag, men nu var de inställda pga konventet. Kommer med all sannolikhet att åka dit igen.

Vi kom dit alldeles innan första passet på fredagen och det var Flex. Flex är Bodies in motions benämning på träning med Balansboll och passet hölls av Jose Numez. Tycker att jag listat ut det mesta som man kan göra med en balansboll, men ändå lyckades Jose få in flera nya övningar. Passet var ganska avancerat och många av övningarna skulle jag inte köra om deltagarna inte var riktigt vana vid bollträning. Vi började t.ex. med att alla skulle sitta utan att ha benen i marken och därifrån gjorde vi massor av olika övningar. För de flesta motionärer är detta en ganska avancerad övning utan att krångla till den. Men för min del så var det ett riktigt kul pass som bjöd på massor av utmaningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar