tisdag 1 december 2009

Svininfluensan

Idag har jag vaccinerat mig mot svinis. Skall bli intressant och se hur armen mår imorgon. Har någon massage och leder seniorcore imorgon, så jag hoppas inte armen kommer värka allt för mycket. Min kära sambo ringde mig och talade om att hon tagit sprutan och att det inte var någon längre kö
(för om veckorna har de köat i några timmar för vaccinet), men att folk började strömma in då klockan var strax efter 17.00. Jag slängde mig iväg och som tur var så fanns det sprutor kvar och det tog ca 10 min allt som allt. Nu får man väl bara hoppas att man inte åker på den ändå, medans man väntar på effekten av vaccinet (skall väl dröja ca 2 veckor innan det verkar helt)

Några fler som vaccinerat sig?
Har ni fått några biverkningar?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar